Blog

En Çok Tercih Edilen Koltuk Modelleri

Sehpalı Koltuk Takımı

2023 koltuk takımları söz konusu olduğunda birbirinden çeşitli dekorlara sahip olan pek çok model akla gelmektedir. Kol detaylarında kapitone işlemelere yer verilen modellerden ayak kısımları metal ile kaplı olan modellere kadar pek çok detay koltuk takımlarında kullanılmaktadır. Bir koltuk takımı içerisinde genel olarak bir adet berjere, iki adet ikili ya da üçlü kanepeye ve bir adet de sehpaya yer verilmektedir. Özellikle oturma odasını sıfırdan dizayn etme amacında olanlar koltukları takım şeklinde alarak işlerini kolaylaştırabilmektedir. Aşağıda seçim yapabileceğiniz 2022 yılına ait farklı koltuk modelleri yer almaktadır. Bu modeller sayesinde evinizin tasarımında çağın stilini yansıtabilirsiniz.

Moon Koltuk Takımı

Moon Koltuk Takımı bordo ve krem rengi tonlarını bir arada bulundurarak sizler için özgün bir renk tasarımı ortaya koymuştur. Nubuk kumaş ile kaplı olan kanepelerde leke tutmayan bir yapı bulunmaktadır. Kanepelerin oturum sertlikleri 35 HR olarak ayarlanmış olup oldukça rahat bir tasarıma sahiptir. Üründeki ahşap ayaklar sizlerin seçimine göre farklı renklerde tasarlanabilmektedir.

Roma Koltuk Takımı

Modern Koltuk Takımı

Kahve renk tonları ile kendine özgün bir stil ortaya koyan Roma Koltuk Takımı bir tane dörtlü koltuk, bir tane üçlü koltuk ve bir tane berjer mobilyadan oluşmaktadır. Takım, nubuk ile kaplanmış olup su tutmama özelliğine sahiptir. Koltuklara dökülen herhangi bir malzeme silinerek kolayca çıkarılabilmektedir. Ürünün kol yanlarında ahşap kullanılmakla birlikte metal ayaklar ile şık bir görüntü sağlanmıştır.

Ares Koltuk Takımı

Ares Koltuk Takımı ile şıklığı ve sadeliği bir arada yakalayabilirsiniz. Özellikle koyu renk duvara sahip olan odalarda şık bir görünüm yakalayan bu takım, içerisinde bir adet berjer bulundurmaktadır. Açık gri rengine sahip olan berjerin ayaklarında 2022 stilini yansıtmak amacı ile gold rengine yer verilmiştir. Takımın mobilyalarında 35 dansite hyper sünger bulunmaktadır.

Relax Koltuk Takımı

Hem yatağa dönüştürülebilen hem de yatağa dönüştürülemeyen iki kanepeyi bünyesinde barındıran bu takım sizlerin kullanışlı bir oturma odasına sahip olması için tasarlanmıştır. Relax Koltuk Takımı içinde yer alan kanepelerde ve berjerde 35 HR süngere yer verilerek oturum rahatlığı artırılmıştır. Ürünün ayakları farklı renk seçeneklerine sahip olup sizden gelecek taleplere göre üretilmektedir.

Prada Koltuk Takımı

Spor Koltuk Takımı

Takım içerisinde berjer ve kanepeye yer verilerek pratik bir kullanım sunulmuştur. 32 HR süngeri sayesinde ekstra yumuşak bir dokuya sahip olan mobilyalar hem ailenizin hem de misafirlerinizin keyifli sohbetlerinde herkesi rahat ettirecektir. Nubuk türevi kumaşın sahip olduğu özellik sayesinde kolayca temizlenebildiği bilinmektedir. Ürünün ayaklarında hem ahşaba hem de metale yer verilmiştir. Prada Koltuk Takımı mobilyalarında özel İtalyan intes kolon bulunmaktadır.

Ghost Koltuk Takımı

Ketenden üretilen yapısı ile rahat bir kullanım sunan Ghost Koltuk Takımı 32 eksforta sünger içermektedir. Bu nedenle oldukça ergonomik bir yapıya sahiptir. Takımda yer alan mobilyaların hem sırt mekanizması hem de boyun mekanizması özel olarak tasarlanmıştır. Ayrıca ergonomik olması açısından koltukların sırt detaylarında dikişler bulunmaktadır.

Palma Koltuk Takımı

Palma Koltuk Takımı yatağa kolayca dönüşebilme özelliğine sahip kanepelerden oluşmuştur. Takımda yer alan ayaklar temizlik açısından kolaylık sağlaması için uzun bir yapıda tasarlanmıştır. Hem kanepelerde hem de berjerde ekstra rahat süngerler kullanılarak konforlu bir oturum amaçlanmıştır. Koyu ve açık tonları bir araya getiren ürünü büyük salonlarınızda ya da çok güneş alan odalarınızda güvenle kullanabilirsiniz.