Blog

2023 Yatak Odası Takımı Önerileri Nelerdir?

2023 model yatak odası takımı modelleri söz konusu olduğunda akla pek çok çeşit gelmektedir. Gerek renk olarak gerek kumaş yapısı olarak gerekse de desen olarak birbirinden ayrılan modellerin içerisinde çeşitli mobilyalar mevcuttur. Karyoladan şifonyere, komodinden gardıroba kadar pek çok ürün yatak odası takımlarında yerini almaktadır. Eğer yatak odanızda her eşyanız var da yalnızca bir eşyanız eksik ise yatak odanızı takım halinde almak zorunda değilsiniz. Hangi eşyanız eksik ise yalnızca o eşyanızı alabilir ve yatak odanızı bu şekilde dekore edebilirsiniz. Aşağıda sizler için derlenmiş olan farklı yatak odası fikirleri yer almaktadır. Bu fikirlerden yararlanarak 2023 kreasyonuna uyumlu bir yatak odası ortaya çıkarabilirsiniz.

Lexus Yatak Odası Takımı

Lexus Yatak Odası ihtişamlı tasarımı ile göz kamaştırıcı bir görünüme sahiptir. Üründe yatak odalarınız için benzersiz bir atmosfer yaratacak altın geçişlerden yararlanılmıştır. Mükemmel bir tasarıma sahip olan üründe çizgi detaylar oldukça dikkat çekicidir. Bu yatak odası takımında dolaptan bazaya, komodinden şifonyere kadar pek çok ürün söz konusudur. Ürünlerin her biri takım içerisinde birbirini tamamlamaktadır. Takımda yer alan dolap toplamda 3 adet çekmeceden oluşmaktadır. Takımda bir adet de sepetli pantolon askılığı bulunmaktadır.

Diamond Yatak Odası Takımı

Yatak Odası Takımı

Diamond Yatak Odası hem tasarım hem de kullanım açısından adından sıklıkla söz ettirmektedir. Ürün zarif bir görünüme sahip olduğu için rahat bir uyku imkânı sağlamaktadır. Üründe yer alan yatak, rahat bir şekilde uyumanız amacı ile tasarlanmıştır. Takım içeriğinde bir adet dolaba, bir adet bazalı karyolaya, bir adet komodine, bir adet şifonyer aynasına ve bir adet de şifonyere yer verilmiştir. Üründe dolap içi çekmece sayısı 4 olarak belirlenmiştir. Takım içerisinde askılı dolap alternatifi bulunmaktadır. Askılı dolaba sahip olmak istemeyenler bu seçimlerini raflı dolaptan yana da kullanabilmektedir.

Creo Krem Yatak Odası Takımı

Creo Krem Yatak Odası Takımı yatak odasında sadelik arayanlar için özel olarak tasarlanmıştır. Üründe yer alan gardırop çizgi desenli kapaklara sahiptir. Modern bir yatak odası için ideal seçimler arasında yer alan bu modelde harekete duyarlı ampul bulunmaktadır. Bu sayede gereksiz yere elektrik harcanmasının önüne geçilmektedir. Modelde yer alan takı bölmesi, hayatınızı kolaylaştırmak için özel olarak tasarlanmıştır. Modelin şık bir tasarıma sahip olduğu görülmektedir. Modelde yer alan puf sayesinde ayna karşısında günlük makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Komodinin geniş hacmi sizlere ferah bir alan yaratmaktadır.

Creo Siyah Yatak Odası Takımı

Siyah Yatak Odası Takımı

Creo Siyah Yatak Odası sayesinde yatak odalarınızda siyah renginin asil görünümünü yaşayabilirsiniz. Model içerisinde yer alan farklı mobilyalar mat siyah ile kaplanmıştır. Üründe yer alan dolabın hem sağ hem de sol kapağı CNC teknolojisi kullanılarak boyanmıştır. Üründe mat siyah üzerinde altın sarısı geçişler işlenmiştir. Takımın 4 kapağı reflekte cam seçeneği ile sizlere sunulmaktadır. Üründe yer alan komodin, akordeon açılma özelliğine sahiptir. Bu nedenle ürünün tek bir hareket ile açılıp tek bir hareket ile kapanması mümkündür.

Assos Bazalı Yatak Odası Takımı

Assos Bazalı Yatak Odası Takımı sayesinde aradığınız şıklığı konfor ile bir arada bulabilirsiniz. Gri tonlar ile kaplı olan bu model altıgen işlemeler ile özel olarak tasarlanmıştır. Modelde yer alan yıldız motifler oldukça dikkat çekicidir. Modelde yer alan mobilyalarda reflekte cam kapaklar hakimdir. Dolap üzerinde sizi gördüğü an yanan harekete duyarlı lambalar bulunmaktadır. Modelin karyolasında kendinden baza bulunmaktadır. Modelde yer alan şifonyer kolay açılıp kapanma özelliğine sahiptir. Modelde kullanılan dolap ise askılı ya da raflı olarak tasarlanabilmektedir.

Berrak Ceviz Yatak Odası Takımı

Ceviz renk tonlarına sahip olan Berrak Ceviz Yatak Odası sizleri bambaşka bir dünyanın kucağına bırakmaktadır. Dış kısmının ceviz tonlarında olması, alana doğal bir görünüm kazandırmaktadır. Ürün içerisinde yer alan komodin oldukça kullanışlı bir yapıya sahip olup yatak ve baza ile uyum göstermektedir. Takımın tamamlayıcısı haline gelen dolap oldukça geniş bir iç hacme sahiptir. Bu nedenle iki kişi tarafından rahat bir şekilde kullanılabilmektedir. Dolap içerisinde hem raf hem de askı alanları mevcuttur.

Berrak Beyaz Yatak Odası Takımı

Berrak Beyaz Yatak Odası Takımı yatak odalarınızda sade bir görünüm kazandırmaktadır. Üründe yer verilen yatağın hem kenar kısımlarında hem de baş kısmında mat beyaz rengi hakimdir. Tasarım ödülüne sahip olan bu üründe yer alan boyalar lakedir. Dolabın içinde toplamda 5 adet çekmeye yer verilmiştir. Takımda kullanılan baza zemine sıfır olarak tasarlanmıştır.